عایق صوتی کف

ISOLOG™ SERIES

Underscreed
عایق صوتی i401
Underlay

عایق‌ صوتی کف آوالوژی با نام تجاری ایزولوگ™، شرایطی آرام و دلپذیری را در محیط زندگی و کار افراد رقم می‌زند. عایق‌ صدای کوبه ای ایزولوگ™ بر مبنای طراحی ویژه و انحصاری آوالوژی و از مواد پلیمری تولید می‌شوند. کارایی این عایق‌ها به لحاظ آکوستیکی شرایط مطلوبی را برای کاربران نهایی ساختمان که عموم مردم هستند رقم می‌زنند. همچنین طراحی آن‌ها به گونه‌ای است که نه تنها خللی در پیشبرد برنامه‌های معماران و مهندسین ساختمان ایجاد نمی‌کند، بلکه به عنوان یک مکمل ایده‌آل زمینه مساعدی را برای تبلور دستاوردهای فنی آنان فراهم می‌کند.

سری عایق‌های ایزولوگ™به منظور ایجاد کف شناور طراحی شده اند و به دو روش Underscreed و Underlay اجرا می‌شوند. سیستم Floating Floor که تحت عنوان سیستم کف شناور شناخته می شود شایعترین روش برای کاهش انتقال صدای کوبه ای است. اساس سیستم کف شناور بر این است که کف نهایی به کف سازه ای اتصال سخت نداشته باشد تا انتقال صدا و ضربه مابین آنها به حداقل برسد.

عایق صدای ایزولوگ™  حداقل افزایش ضخامت در کف‌سازی را در پی دارد و آسوده از احتمال ایجاد هرگونه ترک، انواع کف نهایی متداول در ساختمان روی آن‌ها قابل اجرا است. کاهش انتقال صدای کوبه‌ای آن‌ها در محدوده فرکانسی 150 تا 3500  هرتز بسیار قابل ملاحظه‌ است.

جزئیات اجرایی

Underscreed

ID-US1

اجرای کف نهایی با ملات/اسکرید

کف سازی نهایی

(سرامیک-سنگ- موزاییک)

ملات زیر سنگ

(طبق مشخصات مندرج در راهنما)

لایه عایق

پوشش همپوشانی

(چسب برزنتی)

نوار پیرامونی

Underlay

ID-UL1

اجرای کف نهایی بدون ملات

کف سازی نهایی

(امکان اجرای تمامی متریال ها)

لایه عایق

کف شناور با دیتیل Undersreed

به منظور استفاده از عایق صوتی کف، روشی که عملکرد عایق بندی صوتی بالاتری ارایه خواهد داد، کف شناور به وسیله اسکرید (Screed) است.  در این روش مابین عایق صوتی و کف نهایی، ملات یا بتن وجود دارد. این ملات به دو طریق عملکرد سیستم کف شناور را افزایش می دهد. 1- افزایش مقاومت مکانیکی، 2- افزایش جرم

با توجه به اینکه عایق صدا مورد استفاده در این روش دارای انعطاف (الاستیسیتی) بالاست، ملات یا اسکرید باعث می گردد بارهای زنده که در بهره برداری روی کف نهایی قرار می گیرند، به صورت گسترده به عایق وارد شوند. در نتیجه تغییر شکل عایق صوتی یکنواخت خواهد بود. با توجه به ضوابط بین المللی، در جهت تامین مقاومت مکانیکی مناسب در شرایط ساختمان مسکونی، حداقل ضخامت اسکرید می بایست35 میلیمتر باشد. همچنین استفاده از عیار سیمان بالا و الیاف در ملات توصیه می گردد.

افزایش جرم بر روی عایق صدای کوبه ای، سبب می گردد فرکانس طبیعی کف شناور پایین آید، به همین جهت به علت کاهش فرکانس طبیعی (و فرکانس رزونانس) دامنه بیشتری از فرکانس ها در محدوده عایق بندی قرار خواهند گرفت. 

محصول آوالوژی در سیستم Underscreed، عایق صوتی کف  ISOLOG™ i401  است.

کف شناور با دیتیل Underlay

از آنجا که در برخی دیتیل های کفسازی، امکان استفاده از ملات با ضخامت مناسب وجود ندارد، عایق صوتی مستقیما در زیر کف نهایی اجرا می گردد. کف نهایی و عایق صوتی می توانند با چسب و یا بدون هرگونه اتصالی اجرا شود. معمولا این روش نسب به روش UnderScreed عملکرد کمتری خواهد داشت. علت اصلی این موضوع نازک و سخت بودن عایق های صوتی مورد استفاده در این روش است.

استفاده از این روش در زمانی که کف نهایی سنگ و سرامیک است، به هیچ وجه توصیه نمی شود. عملکرد عایق بندی صوتی Underlay زمانی که کف نهایی سخت و صلب است، بسیار پایین است. از این روش بیشتر در جهت عایق بندی صوتی کف پارکت، لمینیت و موکت استفاده می شود.

محصول آوالوژی در سیستم Underlay، عایق صوتی کف  ISOLOG™ i702  است.

راهنمای اجرا